Neem contact met ons op

Klaar om uw SAP ecosysteem te beveiligen?

Geef samen met ons vorm aan een veilige digitale toekomst 

In een wereld waar beveiliging van het grootste belang is, is FP Security uw vertrouwde partner. Laat ons u helpen navigeren door de complexe wereld van SAP Security en ervoor zorgen dat uw organisatie klaar is voor de toekomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoek ons

Boteyken 323
3454PD De Meern (Utrecht)

Bel ons

+ 31 85 – 876 8695

Veelgestelde vragen

Welkom bij onze FAQ-sectie, waar we veelgestelde vragen behandelen en inzicht geven in onze uitgebreide diensten op het gebied van beveiliging en risicobeheer. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

In onze beveiligingsbeheerdiensten richten we ons op het evalueren van het beveiligingsontwerp, de opzet, de documentatie en de beveiligingsprocessen van uw organisatie. Dit omvat het beoordelen van aspecten zoals gebruikersbeheer, rolconfiguratie, wijzigingsbeheerprocedures voor beveiligingsgerelateerde wijzigingen en meer.

Aan de andere kant, in onze riskmanagementdiensten verdiepen we ons in de bredere processtroom binnen uw activiteiten en onderzoeken we potentiële risico’s die kunnen ontstaan wanneer verschillende stappen in een proces worden gecombineerd of wanneer specifieke activiteiten inherent hun eigen risico’s met zich meebrengen. Daarnaast houden we rekening met de relevante wettelijke vereisten, voorschriften en bedrijfs- of industrienormen waaraan u zich wilt houden. We analyseren ook regelsets, risico-identificatie, risicobeperkende processen en voeren zowel interne als externe audits uit om het risicomanagement binnen uw organisatie volledig aan te pakken.

We bieden een tweeledige aanpak. Ten eerste kunnen we deskundig advies en begeleiding bieden om uw beveiliging en risicobeheer en -processen te verbeteren. Daarnaast bieden we de flexibiliteit om de aanbevolen oplossingen zelf te implementeren of om u te helpen bij de implementatie ervan, op basis van uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Ja, we kunnen ondersteunende diensten voor beveiliging en risico’s leveren. Dit kan 1e of 2e lijns of alleen 3e lijns ondersteuning zijn. Als we GRC-tooling installeren en het project uitvoeren, bieden we altijd enige ondersteuning na livegang.

Natuurlijk bieden we de optie om toegang te krijgen tot ons trainingsmateriaal, dat direct beschikbaar is voor uw behoeften. Daarnaast kunnen we trainingen specifiek op uw behoeften afstemmen. Of u nu training nodig hebt voor eindgebruikers of specialisten, of voor managers tot auditors, wij hebben de expertise om aan al deze behoeften te voldoen. Bovendien zijn we goed uitgerust om doorlopende training te geven als nieuw personeel uw organisatie komt versterken om ervoor te zorgen dat de normen constant hoog blijven.

Nee, wij zijn gespecialiseerd in beveiliging en risicobeheer. In plaats van eindejaarsaudits uit te voeren en financiële certificeringen af te geven zoals de “Grote 4”, bieden we een uitgebreide beveiligingsscan aan die uw huidige omgeving beoordeelt en aanbevelingen voor verbetering doet. Hoewel we ons niet bezighouden met traditionele jaarlijkse audits en financiële sign-offs, zijn we meer dan bereid om u te helpen bij het interpreteren van auditrapporten en deze te vertalen naar uitvoerbare taken en activiteiten die zijn ontworpen om uw auditresultaten te verbeteren.

FP-Security-SAP-Contact